Wat

Image

Ontwerp en begeleiding van verbouwing

Heb je een nieuwbouwwoning (op papier) gekocht? Is je bestaande woning aan een flinke verbouwing toe, of wil je je woning efficiënter en meer van deze tijd inrichten? Is je keuken echt aan vervanging toe of wil je een prettige werkomgeving creëren voor jezelf én je werknemers? Ik verzorg het hele proces van interieurontwerp tot en met de coördinatie van de uitvoering. 

Maatwerk meubilair

Het lukt je maar niet om in de vele meubelwinkels díe kast te vinden die past in je woonkamer. Te groot, te klein, de verkeerde kleur… Of, je weet precies waar je keuken aan moet voldoen, maar je kunt jouw droomkeuken niet vinden in de keukenwinkels. Swiep Interieurarchitectuur biedt maatwerk zodat je wél die kast of keuken naar wens vindt. Maar ook voor inloopkasten, kamer ensuite, (badkamer)meubels en bijzondere objecten kun je bij mij terecht. 

Interieuradvies

Niet altijd is een verbouwing nodig om je huis of werkomgeving weer gezellig, functioneel en naar je eigen smaak te maken. Een andere kleur of een opvallender patroon op de muren, een nieuwe bank of (werk)tafel, een andere vloerbedekking of een betere verlichting kan je woning of kantoor een totaal andere look geven. Door middel van de juiste indeling, een goed kleuradvies en een passend verlichtingsplan zorg ik ervoor dat je woning weer als thuis voelt en je werkplek weer sfeer krijgt.