Niet verhuizen maar compleet verbouwen

Object: Hoekhuis
Ruimte: Renovatie gehele huis , oprit en 2 terrassen

Opdracht

De opdrachtgevers, hun zoon en kat woonden al jaren met plezier langs het Noord-Hollands Kanaal in Purmerend. Op een gegeven moment werd de wensenlijst van veranderingen aan het huis en het interieur zo lang, dat ze zich georiënteerd hebben op een nieuw huis. Maar wat doe je als de plek waar je woont erg goed bevalt en je de kans krijgt om alles in je huis aan te passen? Dan blijf je!

Aanpak

Bijna alles werd aangepakt: sanitair, vloeren, raambekleding, nieuwe meubels en verlichting, kozijnen, ramen en deuren voorgevel en meer.

Verschillende opties werden uitgewerkt in plattegronden, aanzichten en 3D visuals. Het Interieurplan bevatte het sanitairontwerp,  licht- en electraplan, concrete adviezen voor meubilair, verlichting en raambekleding en kleuradvies.

Diverse maatwerkmeubelen werden in detail uitgewerkt: kamerbrede kast in souterrain met veel bergruimte waarin tevens plek voor droger en wasmachine, garderobekast voor de hal met veel plek voor schoenen, schouw voor electrische haard in zitkamer en kasten voor de badkamer.

Swiep was ook verantwoordelijk voor de implementatie van het ontwerp door verschillende partijen uit haar netwerk.

Resultaat

De woonwensen zijn vervuld! Het huis en haar bewoners kunnen weer jaren samen verder.

Deel dit project