HOE GAAT SWIEP TE WERK?

Image

Kennismakingsgesprek

Om een goed interieurontwerp te kunnen maken, wil ik eerst meer te weten komen over je wensen en eisen. Dat gebeurt tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Door je de juiste vragen te stellen, goed te kijken naar de aan te pakken ruimte(n) en (vooral) door erachter te komen wat je wel en niet mooi vindt, kan ik een goede offerte en later passend ontwerpvoorstel maken. Immers, zoals ik altijd zeg: “Samenwerking en een goede interactie is de sleutel tot een geslaagd Interieur!” Ben je een zakelijke opdrachtgever? Dan ga ik vaak ook met de uiteindelijke gebruikers om tafel, zoals ik heb gedaan bij het  project voor de Lysias Consulting Group. Dit bedrijf wilde een uitnodigende werkomgeving, waarvoor ik samen met het personeel een ontwerp sessie deed. Het is immers het personeel dat er gebruik van gaat maken! 

Ontwerpfase

Nu duidelijk is wat je wensen, eisen en mogelijkheden zijn, ga ik aan de slag en werk ik een aantal voorstellen uit. Deze verwerk ik in plattegronden, aanzichten, doorsnedes, visuals en/of maquettes, waarmee ik het ontwerp tot leven breng. Zo wordt het voor jou veel makkelijker om je voor te stellen hoe het er eventueel uit kan zien. Dat doe ik niet alleen met de computer, maar ook op de “ouderwetse” manier: met potlood en papier. Hierdoor kan ik het ontwerp meer warmte geven en levendiger maken dan met een computerrendering. Je krijgt zo snel een beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Samen met kleuradvies, materiaalstalen en indien nodig een moodboard, visualiseer ik de ‘look and feel’ van het ontwerp. Zo krijg je een compleet en overzichtelijk plaatje van hoe jouw woon- en/of werkomgeving eruit kan komen te zien. 

Van papier naar eindresultaat

Zodra het ontwerp samen is gekozen en tot in detail is uitgewerkt, is het zover: het echte werk gaat beginnen! In de afgelopen jaren heb ik een kwalitatief netwerk opgebouwd van betrouwbare aannemers, interieurbouwers en meubelmakers om de ontwerpen te realiseren. Meubels worden (al dan niet samen met mij) gekocht, wanden en kozijnen in de juiste verf gezet, meubels op maat gemaakt, keukens gebouwd en ruimten ge(re)styled… wat er maar nodig is. Het gehele traject werk ik in detail uit en coördineer ik. Uiteraard houd ik je van de voortgang voortdurend op de hoogte, zodat je niks mist. Samen kunnen we zo vol enthousiasme toewerken naar een prachtig eindresultaat!

Wil jij een kennismakingsgesprek met Eva? Stuur een mail naar info@swiep.nl of bel naar 06-42 67 68 85